Body Language Coach Michiel Andreae

Boeiende presentatie over lichaamstaal

De Open Coffee van afgelopen maandag was in de trouwzaal van het gemeentehuis, een prachtige locatie met veel licht en voldoende ruimte. De locatie, koffie en thee werden verzorgd door Economische Zaken van gemeente Lansingerland, waarvoor onze dank.

De trouwzaal leende zich bijzonder goed voor het geven van een presentatie met audiovisuele ondersteuning. Zo hebben wij met veel plezier kunnen kijken en deel kunnen nemen aan de presentatie over lichaamstaal, die werd verzorgd door Michiel Andreae van Body Language Coach.

Hij heeft ons aan de hand van voorbeelden laten zien waar we op kunnen letten tijdens het netwerken, een verkoopgesprek of thuis als het gaat om de lichaamstaal van onze gesprekspartner en uiteraard ook die van onszelf. Michiel liet ons ook aan de hand van een aantal voorbeelden zien waar je op kunt letten bij het selecteren van je profielfoto voor je zakelijke communicatie.

Als je een nieuwe profielfoto wilt kiezen, maar je weet niet goed welke dan kan je op de website https://www.photofeeler.com/ de foto’s laten beoordelen door de andere gebruikers van deze site om zo het oordeel van de massa te krijgen en de beste foto te kiezen.

Wil je wekelijks tips en informatie ontvangen over lichaamstaal, zodat jij jouw communicatieve vaardigheden kunt verbeteren? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Michiel via zijn website http://bodylanguagecoach.nl/

Michiel, dank voor je komst, het was zeer waardevol.

De volgende bijeenkomst is weer gewoon in Brasserie Edelweiss en zal plaatsvinden op maandag 2 januari 2017. De organisatie van de Open Coffee wenst u alvast hele fijne feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar.

Bekijk hier de foto’s van de bijeenkomst van afgelopen maandag.