De workshops voor Open Coffee XXL zijn bekend!

De stemmen zijn geteld en de uitslag is bekend! Hieronder staan de workshops waar jullie bij kunnen zijn tijdens onze bijeenkomst op woensdag 8 januari:

Systemische opstellingen voor ondernemers

Martha de Graaff

Een onderneming is een afspiegeling van de eigenaar/eigenaren. Persoonlijke talenten en valkuilen kun je één op één terug zien in het bedrijf.

Je bedrijf groeien via online marketing

Lindsy Bruin

Loopt je business wel aardig maar weet je dat er véél meer uit te halen valt?
Ik leer je tijdens mijn workshop “Je bedrijf groeien via online marketing” hoe je dit doet, op een manier die niet alleen effectief, maar ook heel efficiënt ingestoken wordt!

Meer klanten en omzet met Linkedin

Chris Den Daas

In deze Masterclass leer je de stappen om actief met LinkedIn aan de slag te gaan. Om concrete resultaten te behalen! Het doel: het creëren van een actieve community van klanten, prospects en ambassadeurs, die jou en jouw producten promoten.

Je ideale klant aantrekken met pakkende berichten voor social media

Claudia Rietveld

‘Wat moet ik nu weer plaatsen’…’Ik heb geen inspiratie’…’Wie zit er nou op mijn verhaal te wachten’ …Voor veel ondernemers is hun bedrijf zichtbaar maken via social media een ‘dingetje’. Tijdens de workshop leer je hoe je pakkende berichten maakt voor jouw social media kanalen. Nooit meer zonder inspiratie!

Zakelijk tekenen – teken je goede voornemens

Debbie van Steenpaal

We worden overspoeld met info. En zien regelmatig door de bomen het bos niet meer. Door te tekenen behoud je het overzicht en kun je focussen op je grootste dromen.

Zelf goede en geschikte foto’s maken voor jouw bedrijf met gewoon een mobiele telefoon.

Paulien de Gaaij

Krijg tips en tricks hoe je leuk kunt fotograferen met jouw mobiel. Het kan anders dan anders

LinkedIn for Business of OMZET verkoopmethodiek voor meer conversie

Franck Fielemon

LinkedIn for Business: effectief aantrekken en werven van klanten via LinkedIn

Acquisitie? In actie!

Jan Boon

Jan Boon, de acquisitiecoach, vertelt hoe je in 9 stappen van stress naar succes gaat door authentieke acquisitie.

Moeiteloos en blijvend gewoontes veranderen

Esther de Boer

Change your habits, change your life. Door goede gewoontes aan te leren kun je als ondernemer het verschil maken, maar waarom werkt het dan vaak niet (slechts 8% van nieuwjaars goede voornemens eindigt succesvol)?

Nooit een tweede kans voor een eerste indruk: maak hem spectaculair!

Larinda Bok

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Hoe jij overkomt is cruciaal voor jouw succes. Welk gevoel wil je achterlaten na een gesprek en wat straal je uit?

Door de Google Analytics bomen het bos nog zien

Rianne Verheijen

In mijn werk adviseer ik website / webshop eigenaren wat ze kunnen doen om meer rendement uit hun website te halen. Ik doe dit door relevante data uit o.a. Google Analytics te halen. Daarnaast help ik ze hoe ze voortaan zelf kunnen gaan sturen a.d.h.v. deze data.

Een logo dat werkt!

Elise Bakker

Heb jij ook geen idee wat het nut van een logo is? Denk je misschien dat dat zo’n plaatje is wat je overal op kunt plakken? Vind jij ook dat je dat zelf wel ff kunt maken, of dat creatieve nichtje? “Een goed smoel is het doel van elk bedrijf”… wat denk je dan als je dit leest? Kom naar de workshop om te ontdekken wat het nut is van een logo.

Waarde[N]vol profileren en communcieren op Linkedin als ondernemer…. hoe doe je dat?

Tessa Faber

Wil je hoog scoren in de zoekresultaten OF liever gevonden en onthouden worden door klanten die bij jou passen en er voor jou toe doen?

Unleash your superpower!

Karin Ockhuysen

Als ondernemers varen we vaak vooral op onze kennis, kunde en ervaring. We denken veel vaker na over ‘ons bedrijf’ dan over onszelf. In deze workshop draaien we dat om. Want juist in jouw unieke kwaliteiten ligt de sleutel naar meer plezier én resultaat!

Hoe blijf je kalm te midden van stressvolle tijden?

Irene Boonstoppel

Hoe fijn zou het zijn als je een paar eenvoudige technieken tot je beschikking hebt die je meteen kunt toepassen als je stress ervaart. Irene kan je in 20 minuten leren hoe je jezelf snel weer kunt gronden en stress kunt afvoeren.

Haal meer uit jezelf dan je denkt dat erin zit

Erwin Wils

Zonder dat we het door hebben, beperken we ons in ons presteren. Dat is er met de paplepel ingegoten: “Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg, je moet je hoofd niet boven het maaiveld uitsteken”, en nog meer van dat soort mooie uitspraken. Aangezien dat aangeleerd gedrag is, kunnen we dat ook veranderen. De eerste stap is bewustwording. Wil je weten èn ervaren hoe? Kom dan naar mijn workshop.

Je kan je niet van tevoren aanmelden om aan een bepaalde workshop deel te nemen, we gaan dit als volgt regelen tijdens de bijeenkomst:

Onze deuren openen om 09:00 uur, bij binnenkomst kan je een kaart kiezen van een workshop uit de eerste workshopronde. Als je zo’n kaart hebt kan je aan deze workshop deelnemen, er is een beperkt aantal plaatsen per workshop beschikbaar dus zorg dat je er op tijd bij bent.

De bezoekers die niet op tijd een kaart konden bemachtigen voor een workshop in de eerste ronde, die krijgen als eerste de kans om een kaart te kiezen voor de tweede workshopronde.

In tegenstelling tot andere bijeenkomsten is het voor dit evenement verplicht om je aan te melden als bezoeker, wil je erbij zijn? Klik hieronder en meld je direct aan!

Aanmelden als bezoeker

Meer informatie volgt binnenkort, dus houd onze website en social media in de gaten voor updates!