Foto van de bijeenkomst van Open Coffee Lansingerland

Leuke bijeenkomst bij Muller & Co.

Gisterenochtend was onze bijeenkomst bij Muller & Co. Brasserie Wijnbar i.v.m. een presentatie van Eugene Daams van Dutch Image Factory over het gebruik van beeldmateriaal in je communicatie. De beamer haperde bij het afspelen van de presentatie waardoor Eugene iets later kon beginnen en aantal maal onderbroken werd tijdens zijn presentatie. Eugene heeft zich hier zeer stressbestendig getoond en wist de onderbrekingen zeer professioneel op te vullen, complimenten hiervoor. Hij nam ons mee in zijn proces van het benaderen van projecten en liet ons zien dat je bij een juiste benadering beeldmateriaal krijgt dat je helpt om je doelstelling te behalen.

Voor degenen die contact willen opnemen met Eugene kunnen dat doen door te mailen naar info@dutchimagefactory.com of te bellen naar 06-5366 0226. Je kan uiteraard ook even een kijkje nemen op zijn website.

De opkomst was weer zeer goed, met 31 bezoekers. Wil je er ook een keer bij zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van onze bijeenkomsten en de thema’s.

Hieronder nog een aantal foto’s van de bijeenkomst.