een foto van Michiel Andreae van Body Language Coach

Lichaamstaal, wat zeg jij ermee?

Lichaamstaal is een belangrijk deel van onze communicatie. We gebruiken het iedere  dag, veelal onbewust. Wanneer je je echter bewust wordt van je eigen non-verbale uitstraling en de signalen van je klant, collega of partner kunt lezen dan wordt alle communicatie een stuk makkelijker.

Michiel Andreae van Body Language Coach zal ons op 5 december uitleg geven over hoe je lichaamstaal kunt gebruiken om een betere eerste indruk te maken. Zo kan je jezelf en je bedrijf beter op de kaart zetten. Ook zal hij laten zien hoe je lichaamstaal kunt gebruiken tijdens het netwerken om ook deze communicatie makkelijker te laten verlopen.

Kom dus naar de Open Coffee op maandag 5 december en vergroot je kennis, de bijeenkomst zal eenmalig worden gehouden in de trouwzaal van het gemeentehuis van Lansingerland.

Het adres is:
Tobias Asserlaan 1
2662 SB Bergschenhoek

De ontvangst is vanaf 09:00 uur en de bijeenkomst duurt tot ongeveer 11:00 uur, we willen rond 09:30 uur starten met de presentatie, dus zorg dat je op tijd bent!

Met dank aan de Gemeente Lansingerland, die de locatie en de koffie en thee verzorgt, kan de bijeenkomst ditmaal volledig GRATIS worden aangeboden.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door op onderstaande knop te klikken.

Meld je hier aan voor de bijeenkomst