Jon Rijlaarsdam geeft workshop Persoonlijke Effectiviteit

Maandag 12 juni: Workshop Persoonlijke Effectiviteit

We hebben vandaag de dag allemaal te maken met afleiding, uitstelgedrag en stress die ervoor zorgen dat we niet zo productief zijn als we graag zouden willen. We houden aan het eind van de dag punten over op onze To-do lijsten en hebben soms het gevoel geen grip te hebben op hoe de dag verloopt.

Jon RijlaarsdamIn de Workshop Persoonlijke Effectiviteit tijdens onze bijeenkomst op maandag 12 juni laat Jon Rijlaarsdam van Baas over eigen agenda zien dat het ook anders kan.

Hij neemt ons mee in het hoe en waarom van afleiding en mentale energie. Waarom we het gevoel krijgen overspoelt te zijn door informatie en waarom we aan het eind van de dag nog punten overhouden op onze To-do lijst.

Deze workshop biedt inspiratie, inzicht en praktische tips die jij als ondernemer én je personeel direct kan toepassen voor meer resultaat!

Vergroot je focus, creëer overzicht en wordt monsterlijk productief in je onderneming. Vanaf NU! ‘Baas over eigen Agenda’

Deze maand is de bijeenkomst niet op de eerste maandag van juni i.v.m. Pinksteren, de bijeenkomst is op maandag 12 juni van 9 tot 11 uur bij Muller & Co.

Zorg dat je het niet mist en meld je direct aan voor de bijeenkomst!