Claudia Rietveld van Claudia Regelt

Nieuwe aanwinst voor Open Coffee Lansingerland

In de afgelopen anderhalf jaar zijn we als netwerkorganisatie behoorlijk gegroeid in bezoekersaantallen en nu vonden we het tijd om ook aan de organisatiekant versterking te zoeken. Wij zochten een kanjer in communicatie en die hebben wij gevonden in onze nieuwe aanwinst! Claudia Rietveld van Claudia Regelt komt ons team versterken en zal zich met name gaan inzetten op het gebied van communicatie en social media.

Welkom bij de Open Coffee Claudia! We kijken uit naar een leuke en langdurige samenwerking.

Claudia stelt zichzelf hieronder nog even kort voor, maar als je haar echt wilt leren kennen dan kan je natuurlijk beter bij ons langskomen!

Hallo, ik ben Claudia Rietveld! Ik ben 37 jaar en woon in Berkel&Rodenrijs met mijn man en 2 dochters. Begin dit jaar heb ik mijn bedrijf Claudia Regelt marketing & communicatie opgezet. Mijn werkervaring ligt bij diverse functies op het gebied van marketing & communicatie bij verschillende bedrijven. Ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en richtte mijn bedrijf op. Met Claudia Regelt ondersteun ik bedrijven die niet genoeg kennis of capaciteit hebben op het gebied van marketing & communicatie en wel willen groeien of professionaliseren. Zowel online als offline.

Mijn motto is: samen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Eerlijk, positief, creatief en voor elk budget.

Vanaf de oprichting van mijn bedrijf heb ik de bijeenkomsten van Open Coffee met plezier bezocht. Vooral het contact met andere (startende) ondernemers en het uitwisselen van ervaringen, is voor mij heel waardevol. Heel fijn dat ik nu ook vanaf de andere kant mijn steentje kan bijdragen aan Open Coffee.

We spreken elkaar tijdens de volgende bijeenkomst op 6 november!