Muller en Co. Brasserie Wijnbar

Wij presenteren onze nieuwe locatie Brasserie Wijnbar Muller & Co.

Uit ons jasje gegroeid

In het afgelopen jaar hebben we de formule van onze bijeenkomsten aangepast en hebben we nieuwe effectieve communicatiemiddelen ingezet om meer bezoekers naar onze bijeenkomsten te krijgen en met succes. Onze bijeenkomsten worden gemiddeld genomen door 25 á 30 ondernemers bezocht en dit zijn cijfers waar we erg trots op zijn. Het heeft er echter wel voor gezorgd dat we bij Brasserie Edelweiss enigszins uit ons jasje zijn gegroeid, daarbij komt dat daar geen mogelijkheid was om gebruik te maken van een beamer voor het weergeven van presentaties.

We zijn in gesprek gegaan met andere horeca gelegenheden en vonden bij Brasserie Wijnbar Muller & Co. een bijzonder enthousiast ontvangst en een meer dan geschikte ruimte waar we onze bijeenkomsten kunnen houden. We hebben dan ook besloten om dit onze nieuwe vaste locatie te maken.

We zijn voortaan te vinden bij:

Muller & Co. Brasserie | Wijnbar
Kerksingel 9
2651 CC Berkel en Rodenrijs

Achterin de zaak is een zeer sfeervolle ruimte waar wij afgezonderd van het publiek met elkaar kunnen netwerken. In deze ruimte kunnen we met gemak met grotere groepen terecht, er is dus weer ruimte om te groeien.

Bijdrage voor de consumpties

De bijeenkomsten blijven gratis om te bezoeken alleen de bijdrage voor de consumpties is niet meer vrijwillig of vrijblijvend. Tijdens de bijeenkomst worden alle bestellingen op één rekening gezet, het is de bedoeling dat u de door u genuttigde consumpties bij de bar afrekent voordat u vertrekt, u krijgt hier dan ook een bonnetje bij voor in uw administratie.

Wij willen Brasserie Edelweiss hartelijk bedanken voor de goede zorgen in de afgelopen jaren.

De eerst volgende bijeenkomst is op maandag 6 maart van 09:00 tot 11:00 uur, volgende week volgt hierover meer informatie, graag tot dan!