logo gemeente lansingerland

Ontmoet de gemeente bij Open Coffee Lansingerland

Ontmoet de gemeente

tijdens de bijeenkomst op 6 juni zal Roel van Wensen, adviseur bedrijven bij gemeente Lansingerland, zich komen voorstellen. Hij zal vertellen wat zijn rol is binnen de gemeente en welke rol de gemeente speelt voor ondernemers en starters in Lansingerland. Mocht je op voorhand al vragen hebben, dan is het wellicht verstandig om deze alvast naar ons te mailen ( info@opencoffeelansingerland.nl ), zodat enige voorbereiding gedaan kan worden. Ter plaatse is uiteraard ook gelegenheid om vragen te stellen.

De Open Coffee zal zijn op maandag 6 juni tussen 09:00 en 11:00 uur bij Brasserie Edelweiss in Berkel en Rodenrijs.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via onze website opencoffeelansingerland.nl. Deelname aan de Open Coffee is gratis, we vragen alleen een bijdrage voor de genuttigde consumpties.

 

logo lansingerlandse uitdaging

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Er zal tijdens de Open Coffee een korte presentatie gegeven worden over Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Aan de hand van leuke en inspirerende voorbeelden zal je worden verteld hoe jij als ondernemer je steentje kan bijdragen om het leefklimaat in je lokale gemeenschap te verbeteren en wat dit jou kan opleveren. De presentatie zal worden verzorgd door Birgit Snelleman, manager van de Lansingerlandse Uitdaging.

Op 9 juni zal de Lansingerlandse Uitdaging op feestelijke wijze gelanceerd worden tijdens de bijeenkomst ‘Gewoon Doen!’ op het gemeentehuis van Lansingerland. Voor meer informatie over deze bijeenkomst en hoe je je kan aanmelden hiervoor kan je terecht op de website van de Uitdaging.