pitch voor ondernemers

Pitchen voor ondernemers

Pitchen voor ondernemers

tijdens de bijeenkomst op 2 mei geven wij weer een aantal ondernemers de gelegenheid om zichzelf te presenteren aan de aanwezigen. In maart hebben wij dit ook gedaan en dit was een groot succes, we hadden al een aantal aanmeldingen binnen van ondernemers die op de lijst wilde voor de volgende sessie.

Zou jij ook wel willen pitchen over jouw bedrijf, over wat je doet, wat je plannen zijn of waar je naar op zoek bent? Dan is dit je kans! We hebben slechts plek voor een aantal pitches van 3 á 4 minuten dus zorg dat je je op tijd aanmeldt. Ga naar de bijeenkomst pagina en meld je aan voor de bijeenkomst en vermeld in het tekstvak dat je wilt pitchen.

De Open Coffee zal zijn op maandag 2 mei tussen 09:00 en 11:00 uur bij Brasserie Edelweiss in Berkel en Rodenrijs. We willen zo rond 09:45 starten met de pitches, dus zorg dat je op tijd binnen bent.

Ook als je niet wilt pitchen kan je je aanmelden voor de bijeenkomst via onze website opencoffeelansingerland.nl. Deelname aan de Open Coffee is gratis, we vragen alleen een bijdrage voor de genuttigde consumpties.