Netwerken bij Open Coffee

Presentatie over de kunst van het Netwerken

Netwerken bij Open Coffee

De Open Coffee op 4 april staat in het teken van Netwerken. Niet alleen het uitoefenen ervan zoals we altijd doen, maar we krijgen in een presentatie van Reint Jan Zijlstra meer inzicht in hoe je dit het beste kan aanpakken. Een leuke sessie met tips en trucs waarmee je als startende netwerker goed beslagen ten ijs komt. Ook de meer ervaren netwerkers zullen hier hun voordeel mee kunnen doen.

Heb je interesse in netwerken, ben je net gestart met je bedrijf of wil je gaan starten? Blokkeer dan maandagochtend 4 april in je agenda. Je kan je aanmelden voor deze bijeenkomst via onze kersverse website. Aanmelden is niet verplicht maar we vinden het wel prettig om een inzicht te hebben in het aantal bezoekers dat we kunnen verwachten.

De organisatie nodigt vooral zelfstandige ondernemers en starters uit deze gemeente uit om op 4 april op de koffie te komen tussen 9 en 11 uur in Brasserie Edelweiss, Westerwater 4, 2651 JN Berkel en Rodenrijs. Deelname aan de bijeenkomst is gratis; de deelnemers betalen een vrijwillige bijdrage voor het gebruik van de consumpties. Wie wil deelnemen en op de hoogte wil worden gehouden van de activiteiten van Open Coffee Lansingerland en partnerorganisatie Bij de Rotte, kan zich vrijblijvend en gratis inschrijven vooronze nieuwsbrief.

Ken je iemand voor wie dit ook interessant zou kunnen zijn, dan kan je gebruik maken van de buttons hieronder om het bericht te delen op Social Media, we stellen dit zeer op prijs.

Fijne Paasdagen en we zien je graag op maandag 4 april bij de Open Coffee.