Zelf een workshop geven tijdens een XXL bijeenkomst?

Samen met OC070 en Bewust Ondernemers Netwerk Nederland organiseren wij op woensdag 8 januari 2020 een grootschalig en laagdrempelig evenement voor ondernemers: Open Coffee XXL. Een netwerkbijeenkomst in een XXL-versie, gehouden bij OC070 aan de Binckhorstlaan 36 in Den Haag. Leuk als jij ook komt! Naast netwerken worden er verschillende workshops van 20 minuten gegeven waarvoor bezoekers zich kunnen aanmelden (programma volgt). Per workshop zijn er 8 tot 10 plekken. Dankzij de kleine setting is er veel ruimte voor interactie. Het idee is om 2 workshoprondes te houden.

Nu zijn wij op zoek naar ondernemers die het leuk vinden om een workshop te geven. Heb jij een inspirerend verhaal te delen of geef je graag een interactieve workshop over jouw passie? Meld je dan, voor 31 oktober, aan via info@opencoffeelansingerland.nl. Zolang het thema waardevol is voor (kleine) zelfstandige ondernemers, is alles welkom. Leuk juist als we een divers aanbod kunnen neerzetten!

Dus, wil jij een workshop verzorgen tijdens Open Coffee XXL op 8 januari van 9.00 – 11.00 uur? Stuur ons dan een mail met jouw idee en omschrijf jouw workshop in ongeveer 100 woorden. Na deze datum gaan we de inzendingen bekijken en wordt de selectie gemaakt. Bij meerdere aanmeldingen in dezelfde categorie kijken we uiteraard ook naar de beste pitch, dus zorg voor een pakkende tekst!

Wil je als bezoeker naar het evenement komen? Super leuk! Noteer de datum vast in je agenda en de aanmeldmogelijkheid volgt spoedig.