De zaak 3B

Workshop Effectief Communiceren met NLP

Aankomende maandag hebben we een workshop NLP op het programma staan. De deelnemers zullen worden meegenomen in de wereld van effectieve communicatie d.m.v. N.L.P. ( Neuro Linguïstisch Programmeren ). Je maakt kennis met de wereld van de ‘taal’ en de persoonlijke betekenisgeving. De ‘taal’ is wat we dagelijks gebruiken in de communicatie naar onszelf en met anderen. We zijn ons nauwelijks bewust van wát en hoe we iets zeggen.
Een informatieve workshop waarin alle deelnemers ontdekken én ervaren welke taal zij spreken én hoe deze effectiever ingezet kan worden. De workshop zal worden geleid door de dames van De Zaak 3B, Ellen Roderkerken, Monique Vugts en Haske van Loenen Martinet.

De Open Coffee zal zijn op maandag 3 oktober tussen 09:00 en 11:00 uur bij Brasserie Edelweiss in Berkel en Rodenrijs. We willen rond 09:30 uur starten met de workshop, dus zorg dat je op tijd binnen bent.

Voor deelname aan de workshop hebben nog maar een paar plaatsen beschikbaar, dus meld je s.v.p. aan voor de bijeenkomst als je hieraan wilt deelnemen. Na de workshop is er ook nog voldoende tijd om te netwerken onder het genot van een kop koffie of thee.

Klik hier om je aan te melden

Deelname aan de Open Coffee en dus ook de workshop is gratis, we vragen alleen een bijdrage voor de genuttigde consumpties.