foto van een zonnige bijeenkomst

Zonnige bijeenkomst

Netwerken in de zon

Wat was het weer een fantastische bijeenkomst vanmorgen, we mochten van Brasserie Edelweiss op het terras plaatsnemen en dat lieten we ons geen tweede keer zeggen. We hadden weer een hele mooie opkomst met zo’n 30 bezoekers dus we vulden het leeuwedeel van het terras.

Programma

We konden niet het hele programma afwerken vandaag omdat Roel van Wensen van gemeente Lansingerland ziek was, wij wensen hem beterschap en zullen snel een nieuwe afspraak met hem maken om de kennismaking alsnog door te laten gaan.

Door deze uitval had Birgit Snelleman van de Lansingerlandse Uitdaging het podium voor zich alleen en daar heeft ze goed gebruik van gemaakt. Ondanks dat ze in de buitenlucht moest presenteren was ze goed te verstaan en heeft ze heel wat teweeg gebracht bij deze groep betrokken ondernemers met een warm hart.

Birgit hartelijk dank voor je bijdrage en veel succes tijdens de lancering van de Lansingerlandse Uitdaging op donderdag 9 juni.

Mocht je hierbij aanwezig willen zijn dan kan je je nog aanmelden bij Birgit via info@lansingerlandseuitdaging.nl, voor meer informatie over de bijeenkomst kan je op de website van de Lansingerlandse Uitdaging terecht.